Adverteren op www.terugnaarterschelling.nl is een prima manier om uw bedrijf, dienst of evenement onder de aandacht te brengen bij gasten van vakantieverblijven op Terschelling. De site is uitsluitend gericht op het zoeken en boeken van vakantieverblijven, er is dus geen afleiding van allerlei informatie.

Momenteel trekt de site ongeveer 8000 bezoekers per maand die gemiddeld 2 ½ minuut op de site op zoek zijn naar een leuk vakantiehuis, appartement, chalet, caravan, tent, enz. Afhankelijk van de plek, is uw advertentie dus ruim in beeld bij een hele gericht doelgroep.

Adverteren op www.terugnaarterschelling.nl is alleen mogelijk als uw advertentie een relatie heeft tot de recreatie op Terschelling. Levert u met uw bedrijf dus diensten aan vakantiegasten of aan de eigenaren van vakantieverblijven dan is een advertentie op www.terugnaarterschelling.nl de uitgelezen manier om dit onder de aandacht te brengen. Maar ook het promoten van een evenement behoord tot de mogelijkheden.

Adverteren is mogelijk per week en per jaar. De tarieven zijn excl. Btw en afhankelijk van de plek en het formaat van de advertentie.

advertentie tarieven 2015

U moet zelf een advertentie met de juiste specificaties aanleveren maar natuurlijk kunnen wij u hiermee wel helpen.
Aanleveren advertentie:

  • in .png of .jpg met 72 dpi
  • maximale breedte 200 px
  • in de footer niet hoger dan 200px

Mogelijkheden voor de footer:

200x150 px
200x150 px

Mogelijkheden voor de rechter sidebar:

200x150 px
200x300px
200x400px