Waarom verhuren via TerugNaarTerschelling.nl.

Door middel van de website TerugNaarTerschelling.nl wil HENRIK VAN DER SCHAFT Accommodatiebeheer & Verhuur (A&V) tegen gunstige voorwaarden huurders en verhuurders bij elkaar brengen. Eenvoud, servicegerichtheid en duidelijkheid voor zowel de huurder als de verhuurder staan voorop.
TerugNaarTerschelling.nl is een initiatief van HENRIK VAN DER SCHAFT A&V. Aan de eigenaren van vakantieverblijven op Terschelling bieden wij een volledig dienstenpakket aan. Meer informatie over onze werkzaamheden kunt u hier vinden.
Wij hechten veel waarde aan:

  • correcte en actuele informatie
  • bijgewerkte beschikbaarheid
  • actuele tarieven

Ze zijn van groot belang voor een aangenaam websitebezoek, zorgen voor een soepel boekingsproces en uiteindelijk voor tevreden gasten. De door eigenaren aangeleverde informatie, zoals tarieven en kenmerken, wordt door ons op de website gezet.

INLOGGEN EIGENAREN
rust

Als u ook wilt deelnemen.

U kunt er voor kiezen om zelf vragen van gasten te beantwoorden en reserveringsbevestigingen te versturen maar u kunt ook alles aan ons overlaten. Op die manier heeft u wel de lusten maar niet de lasten!
Als u besluit om te gaan deelnemen aan TerugNaarTerschelling.nl kunt u kiezen uit drie opties. Bij alle drie de wijze van deelname blijft u altijd de volledige controle over de beschikbaarheid van uw vakantieverblijf houden!

De kosten.

Voor deelname betaalt u per jaar:

  • tot 2 vakantieverblijven; € 72,50 per verblijf. ( incl. 21% btw)
  • 3 tot 5 vakantieverblijven ; € 65,25 per verblijf. ( incl. 21% btw)
  • 5 tot 10 vakantieverblijven; € 61,75 per verblijf. ( incl. 21% btw)
  • Meer dan 10 vakantieverblijven; € 58,00 per verblijf. ( incl. 21% btw)

Deze kosten worden jaarlijks vooraf bij u in rekening gebracht.

Meer informatie of aanmelden.

Voor meer informatie over de mogelijkheden kunt u contact met ons opnemen via info@terugnaarterschelling.nl of telefonisch op 0562 450 449 (ma. – za. van 08.00u. tot 09.30u.)

Meteen aanmelden? Maak dan gebruik van het formuliertje hieronder.

Kosten voor optie 1:
Het vakantieverblijf is op aanvraag boekbaar. Voor deze optie bent u slechts de jaarlijkse deelnamekosten verschuldigd.

Kosten voor optie 2: (binnenkort beschikbaar)
Het vakantieverblijf is direct boekbaar, u verzorgt m.b.v. onze software zelf de reserveringsadministratie. De door de huurder betaalde reserveringskosten (€10,00 per reservering) worden jaarlijks, achteraf, bij u in rekening gebracht. Naast de jaarlijkse deelnamekosten, zijn er voor u geen extra kosten!

Kosten voor optie 3:
Het vakantieverblijf is direct boekbaar, wij nemen u de volledige administratie uit handen. Naast de jaarlijkse deelnamekosten wordt er per reservering 6% provisie (excl. 21% btw) over het “kale” huurbedrag berekend. Voor de provisie geldt een maximum van € 85,00 per reservering.

Meer informatie over deze drie opties leest u hier.

Aanmelden nieuw vakantieverblijf