Groot aanbod vakantieverblijven

Op TerugNaarTerschelling.nl kunt u terecht voor diverse soorten accommodaties op Terschelling. Van stacaravan tot luxe villa en van huurtent tot bungalow. Meestal zijn het particuliere vakantiehuizen waar de eigenaar zelf ook regelmatig gebruik van maakt. Hierdoor is ieder verblijf uniek en heeft het zijn eigen sfeer.

De beheerder

TerugNaarTerschelling.nl is sinds 2004 actief als zoek en boek website voor vakantieverblijven op Terschelling. De website werd opgezet door Tess van der Kooij en Nela Fontein. Sinds november 2013 maakt TerugNaarTerschelling.nl deel uit van Henrik van der Schaft Accommodatiebeheer en Verhuur.

Vuurtoren Terschelling

Direct boekbaar

Op TerugNaarTerschelling.nl zoekt en boekt u simpel en snel uw vakantiehuisje (of luxe villa, sta-caravan of huurtent) op Terschelling. Van bijna alle huisjes ziet u in 1 oogopslag of ze ook echt beschikbaar zijn. Ook ziet u direct de totaalprijs, en worden alle voorwaarden duidelijk weergegeven. Vervelende verrassingen achteraf zult u bij ons dus niet krijgen.

InfoHuurders

Eenvoudig vakantiehuisjes vergelijken en boeken

Zodra de eigenaar / verhuurder uw reservering heeft gecontroleerd, ontvangt u per e-mail de definitieve reserveringsbevestiging. Sommige eigenaren/verhuurders willen vooraf persoonlijk contact hebben met de huurders. In die gevallen is het vakantieverblijf op aanvraag boekbaar. Dit staat duidelijk aangegeven, zodat u ook hier geen verrassingen krijgt.

Heeft u vragen of kunt u niet vinden wat u zoekt?

Wij hebben geprobeerd om alle informatie zo duidelijk en compleet mogelijk weer te geven. Kunt u toch de informatie niet vinden die u zoekt? Neem dan contact met ons op via info@terugnaarterschelling.nl of telefonisch op 0562 450 449 (ma. – za. van 08.00u. tot 09.30u.)

Uw eigen vakantiehuis ook op TerugnaarTerschelling.nl?

Wilt u een vakantieverblijf op Terschelling verhuren? Wij kunnen u helpen om het huis op een aantrekkelijke wijze onder de aandacht van vele potentiële huurders te brengen en de verhuuradministratie op een professionele wijze af te handelen.
Meer informatie over de mogelijkheden vindt u op de pagina voor Eigenaren.